Despre Noi

UTILROM AGRI, distribuitor utilaje agricole si forestiere, va pune la dispozitie o gama larga de utilaje pentru intretinere terenuri agricole si forestiere, valorificarea biomasei, tocare resturi vegetale sau lemne, maruntirea crengilor si resturilor vegetale in aplicatii diverse .

Suntem dealer exclusiv in Romania si Republica Moldova pentru tocatoarele de resturi vegetale agricole si forestiere produse de catre fabrica Ventura Maquinas Forestales cu sediul in Spania.

Nivelul de dezvoltare al companiei noastre se datoreaza imbinarii cu succes a managementului performant, spiritului optimist si inovator ce caracterizeaza intreaga echipa, cadrului profesional de derulare al parteneriatelor si in special orientarii pe relatii pe termen lung de tip "win-win".

MISIUNEA COMPANIEI:

Firma noastra ofera cu profesionalism si promptitudine consultanta gratuita si asistenta tehnica specializata in achizitia pentru utilaje agricole si forestiere de ultima generatie si inalta tehnologie.

VALORILE NOASTRE:

Noi credem ca valorile puternice reprezinta factorul principal al unei afaceri de succes. Valorile companiei reprezinta valorile fiecarui membru al echipei noastre:

  • Pasiune. Suntem pasionati de munca noastra.
  • Integritate. La baza afacerii noastre stau principii etice.
  • Prosperitate comuna. Suntem adeptii relatiilor pe termen lung de tip castig-castig.

Ne-am castigat clientii prin seriozitate si competenta, prin dinamism si promptitudine, prin calitatea echipamentelor si tehnologii de ultima generatie, prin flexibilitatea de a crea cele mai bune solutii, adaptate fiecarei activitati, menite sa fluidizeze procesele operationale, sa reduca eforturile si costurile.

Am facut un obiectiv din a dezvolta o colaborare de lunga durata cu fiecare partener, bazata pe profesionalism si respect, si ne propunem prin toate actiunile noastre sa fim cei mai buni pentru cei care ne-au acordat incredere.

Sustinem dezvoltarea valorii in domeniile din care facem parte, cu responsabilitate si onestitate, ne adaptam in permantenta strategia de afaceri la nevoile clientilor, ne respectam promisiunile si incercam intotdeauna sa oferim mai mult decat promitem.