Tocator industrial de capacitate mare - Castor 1320

Tocator industrial de capacitate mare - Castor 1320

Tocatorul de lemn Castor pe roti este echipat cu un motor Scania Turbo diesel 450 CP si gura de alimentare de 620x1340 mm, un rotor de concasare de 890x1320 mm cu cutite sau ciocane interschimbabile si un buncar cu banda transportoare de alimentare de 3.7 metri.
Acest tocator reprezinta masina ideala pentru producere rumegus pentru biomasa, pentru reducerea volumului resturilor lemnoase si reciclarea acestora.

Ventura este singura companie spaniola care produce o astfel de masina de inalta performanta pentru tocarea tuturor tipurilor de deseuri forestiere, copaci intregi, crengi etc., intr-un mod rapid, obtinandu-se ca rezultat un rumegus de inalta calitate.

Mai mult decat atat, este o masina polivalenta din cauza rotorului sau care poate fi echipat cu cutite sau ciocane VIDIA interschimbabile pentru tocarea tuturor tipurile de materiale cum ar fi radacini, tulpini, toate tipurile de copaci si resturi lemnoase in zonele in care exista volum mare cu o productivitate ridicata si un material finit excelent.

Acest tocator poate fi livrat montat pe un sasiu cu roti si suspensie pentru o viteza de deplasare de pana la 80 km / h si ABS in spatele unui camion.
De asemenea, poate fi echipat si cu un motor electric de 250kw Siemens 460 / 690v pentru aplicatiile in care se doreste racordarea la reteaua electrica.


Vedeti detaliile tehnice atasate.

Specificatii tehnice - Tocator industrial de capacitate mare - Castor 1320

Cere Oferta

Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.

0745466129

office@utilromagri.ro

Doriti să ne transmiteți un mesaj? Puteți face acest lucru completând formularul de contact.